ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Εφορία: Πώς φορολογούνται τα χρήματα που δίνουν οι γονείς στα παιδιά τους

 

Γονικές παροχές δύο ταχυτήτων εφαρμόζει πλέον η Εφορία στις περιπτώσεις που οι γονείς βοηθούν οικονομικά τα παιδιά τους. Εάν τους δώσουν χρήματα για να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο τότε η γονική παροχή του χρηματικού ποσού φορολογείται με συντελεστή 10% και μάλιστα από το πρώτο ευρώ. Εάν όμως τα παιδιά αποκτήσουν πρώτη κατοικία με «προίκα» ο φόρος μηδενίζεται για ποσά έως 150.000 ευρώ.

Έτσι, στην περίπτωση που ο πατέρας δώσει στην κόρη του το ποσό των 5.000 ευρώ για την αγορά ενός αυτοκινήτου, τότε η συγκεκριμένη γονική παροχή θα επιβαρυνθεί με φόρο 500 ευρώ (5.000×10%). Αν όμως ο πατέρας βοηθήσει την κόρη του για να αγοράσει πρώτη κατοικία δίνοντάς της 50.000 ευρώ δεν θα επιβαρυνθεί ούτε με ένα ευρώ.

Αφορολόγητες γονικές παροχές σε χρήμα
Η νέα ισχύουσα διάταξη προβλέπει μηδενικό φόρο για χρηματικές δωρεές από γονείς προς τα παιδιά τους για αγορά πρώτης κατοικίας για ποσά έως 150.000 ευρώ και κλιμακωτούς συντελεστές από 1% έως 10% για μεγαλύτερα ποσά, όταν μέχρι πρότινος χρηματικές δωρεές από γονείς προς τα παιδιά τους φορολογούνται με συντελεστή 10% και μάλιστα από το πρώτο ευρώ. Το κέρδος είναι τεράστιο. Σε μια τέτοια δωρεά 150.000 ευρώ έως τώρα ο φόρος που αναλογούσε ήταν 15.000 ευρώ, ενώ μετά τη νέα διάταξη θα είναι μηδέν. Και στο επόμενο κλιμάκιο όμως, για δωρεές χρηματικών ποσών έως 300.000 ευρώ, ο φόρος είναι συγκριτικά ελάχιστος. Από τις 30.000 ευρώ πέφτει στα 1.500 καθώς για το τμήμα της δωρεάς από 150.000 έως 300.000 ευρώ επιβάλλεται φόρος με συντελεστή 1%.

Η κίνηση αυτή του υπουργείου Οικονομικών συνιστά χρυσή ευκαιρία για την αγορά ακινήτων, η οποία δοκιμάζεται – και αυτή – από τις επιπτώσεις της πανδημίας. Η μοναδική προϋπόθεση είναι η απόδειξη της αγοράς πρώτης κατοικίας από τα τέκνα ενώ οι γονείς θα πρέπει να δικαιολογούν τη νόμιμη προέλευση των χρημάτων.

Για τον υπολογισμό του φόρου χρηματικών δωρεών και γονικών παροχών, που συνιστώνται από τους γονείς προς τα παιδιά τους για την αγορά πρώτης κατοικίας, εφαρμόζεται η κλίμακα του Κώδικα φορολογίας κληρονομιών, δωρεών και γονικών παροχών, που προβλέπει αφορολόγητο όριο 150.000 ευρώ. Για χρηματικά ποσά άνω των 150.000 και έως 300.000 ευρώ επιβάλλεται φόρος 1%, για ποσά πάνω από 150.000 και έως 600.000 ευρώ εφαρμόζεται φορολογικός συντελεστής 5%, ενώ για το τμήμα των χρημάτων που υπερβαίνει τις 600.000 ευρώ επιβάλλεται φόρος με συντελεστή 10%. Προϋπόθεση για την ευνοϊκή μεταχείριση των δωρεών και γονικών παροχών είναι να προκύπτει ότι η δωρεά ή γονική παροχή γίνεται για την απόκτηση ακινήτου για το οποίο τα παιδιά έτυχαν της απαλλαγής πρώτης κατοικίας.

Προϋποθέσεις
Συγκεκριμένα, για να μη φορολογηθεί αυτοτελώς με συντελεστή 10% η γονική παροχή χρημάτων θα πρέπει αυτός ή αυτή που αποκτά την κατοικία με δωρεά ή γονική παροχή, η σύζυγος ή ο σύζυγος και τα ανήλικα τέκνα τους να μην έχουν δικαίωμα πλήρους κυριότητας ή επικαρπίας ή οίκησης σε άλλη κατοικία που πληροί τις στεγαστικές ανάγκες της οικογένειας και βρίσκεται σε δήμο ή κοινότητα με πληθυσμό άνω των 3.000 κατοίκων.

Επίσης να μην κατέχουν, σε δήμο ή κοινότητα με πληθυσμό άνω των 3.000 κατοίκων, οικόπεδο οικοδομήσιμο, στο οποίο αντιστοιχεί εμβαδόν κτίσματος που πληροί τις στεγαστικές τους ανάγκες. Σύμφωνα με τη διάταξη που ψηφίστηκε με το νέο Πτωχευτικό Κώδια, οι στεγαστικές ανάγκες θεωρείται ότι δεν καλύπτονται αν το συνολικό εμβαδόν των κτισμάτων που κατέχει ή μπορεί να ανεγείρει ο δικαιούχος είναι κάτω από 70 τ.μ. προσαυξανόμενα κατά 25 τ.μ. για καθένα από τα δύο πρώτα τέκνα και κατά 30 τ.μ. για το τρίτο και καθένα από τα επόμενα τέκνα του δικαιούχου.

Σημειώνεται ότι η κατάργηση της αυτοτελούς φορολόγησης με συντελεστή 10% αφορά μόνο τις γονικές παροχές για την απόκτηση πρώτης κατοικίας από τα παιδιά και όχι για την απόκτηση άλλων περιουσιακών στοιχείων π.χ. αγορά αυτοκινήτου. Επίσης διατηρείται το τεκμήριο απόκτησης του ποσού που δίνεται ως παροχή του γονιού προς το παιδί και θα πρέπει να δικαιολογείται από τα εισοδήματα του γονέα.

newsbeast.gr

ΠΗΓΗ

..................................................................................................................................

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ - ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

1.1. Το Υπουργείο Οικονομικών θα αναδομηθεί σε μια υπηρεσία που θα υπηρετεί τη μέσω του φόρου ανταποδοτική διαδικασία της Πολιτείας προς τον πολίτη.
1.2. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φορολογικοί νόμοι γιατί η πολυνομία είναι η οδός της διαφθοράς, διαπλοκής, συναλλαγής όλων των κακόβουλων ενεργειών και καταδυνάστευσης του πολίτη. Ο φορολογικός νόμος του εισοδήματος που θα καθιερωθεί θα έχει τουλάχιστον 10ετή διάρκεια.
1.3. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φόροι επί της ακίνητης περιουσίας ώστε ο πολίτης να είναι πραγματικά κυρίαρχος και κύριος της εστίας του και της περιουσίας του. Ο φόρος για αγορά ακίνητης περιουσίας δεν θα είναι πάνω από 3 % και όχι 11 % που επί πολλά χρόνια πληρώνουμε για απλή μεταβίβαση. Για μεταβίβαση σε συγγενή πρώτου βαθμού είναι χωρίς φόρο.
1.4. Για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών η Ελλήνων Πολιτεία θα θέσει νομοθεσία ώστε η αγορά των αυτοκινήτων να γίνεται ατελώς με ένα ποσό ΦΠΑ εάν και εφόσον κριθεί αναγκαίο.
1.5. Τα τέλη κυκλοφορίας δεν θα είναι πάνω από 50 € ετησίως γιατί δεν υπάρχει καμία λογική, αυτοκίνητα με τέσσερις ρόδες και με κάλυψη οδοστρώματος περίπου το ίδιο να υπάρχει μια διακύμανση 150 έως 1400 € όπως είναι σήμερα.
1.6. Τα διόδια καταργούνται γιατί καταστρατηγούν το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης των πολιτών εντός του Ελλαδικού χώρου. Με τους σημερινούς παρόχους των Εθνικών Οδών θα διαπραγματευτεί η Πολιτεία.
1.7. Η φορολογία εισοδήματος θα αρχίζει από της 15.000 € ετησίως. Η μέριμνα της Πολιτείας είναι ότι ο μικρότερος μισθός θα είναι διαμορφωμένος κατά αυτό τον τρόπο ώστε το 50 % του να καλύπτει τις βιοτικές ανάγκες του εργαζόμενου.
1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διανείμει στον άξονα των Ελλάνιων Αξιών κρατική γη στους αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς και μόνο σε αυτούς χωρίς το δικαίωμα μεταπώλησης της.
1.9. Η Ελλήνων Πολιτεία με απόλυτο σεβασμό στον νεογέννητο Έλληνα με πρόσβαση στην αρμονία και με γνώμονα ότι ήρθε στην Ελλάνια γη θα αποκτά αυτομάτως ένα τμήμα της πολεοδομημένης περιοχής. Με σεβασμό προς κάθε Έλληνα Πολίτη και με βάση την ισότητα και όλα τα Ελλάνια Πρωτόκολλα από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβει θα αντιμετωπίσει την γυναίκα αναγνωρίζοντας τον τεράστιο ρόλο της όπως ορίζεται στην Κοσμοθέαση μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).
1.10. Η γυναίκα αναγνωρίζεται ως αυτοδύναμη, αυτόνομη και ανεξάρτητη μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Φορολογικά αντιμετωπίζεται αυτόνομα κάνοντας προσωπική φορολογική δήλωση και όχι οικογενειακή. Οτιδήποτε αποκτάται εντός του έγγαμου βίου θα διαμοιράζεται σύμφωνα με την νομοθεσία εξαρχής. Για τις μητέρες που ανατρέφουν παιδιά θα υπάρχει πλήρη μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη από την Πολιτεία. Από την πρώτη μέρα που καθίσταται έγκυος με Ελλάνιο Γόνο, η Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως όλα τα έξοδα εγκυμοσύνης, γέννησης και ανατροφής του. Η Πολιτεία θα αποκαταστήσει όλες τις μητέρες όταν χρειαστεί να μπουν στην παραγωγική διαδικασία για τα χρόνια που έμειναν εκτός αυτής.
1.11. Είναι υποχρέωση μας να ανατρέψουμε την γενοκτονία που γίνεται σήμερα και να την μετατρέψουμε σε ευγονία. Η αποκατάσταση και η εξασφάλιση των γυναικών μητέρων και των απογόνων μας είναι ιερό καθήκον μας.
1.12. Μέσω της φορολογικής πολιτικής θα δοθεί ανάπτυξη σε όλους τους επιμέρους παραγωγικούς κλάδους.
1.13. Η Ναυτιλία δεν θα φορολογείται με μόνη υποχρέωση να είναι η έδρα της εταιρείας στην Ελλάδα. Το προσωπικό και τα πληρώματα να είναι Έλληνες, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμοι και όλες οι επισκευές των πλωτών μέσων να γίνονται στην Ελλάδα.
1.14. Στην βιομηχανία η οποία θα καλύπτει τομείς παραγωγής που είναι απαραίτητοι στην Πολιτεία και προκειμένου να γίνει η Ελλάδα αυτάρκης βιομηχανικά, τα πρώτα πέντε χρόνια καθίστανται αφορολόγητα.
1.15. Η βιοτεχνική παραγωγή προϊόντων καπνού και αλκοολούχων ποτών θα επιβαρύνεται με φόρο μόνο ίσο με την αξία του προϊόντος. Δηλαδή η τελική τιμή πώλησης του είναι 50 % η τιμή πώλησης από τον παραγωγό και το 50 % φόρος προς την πολιτεία.

.....................................................................................................................


....................................................................................................

ΤΡΙΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ! 




1) ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΟΙ https://www.youtube.com/watch?v=dT_Lq... 
2) ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ 600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ https://www.youtube.com/watch?v=y294h... 
3) ΟΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ 

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698 www.kosmotheasi.com
     

..........................................................................................................

ΒΙΒΛΙΟ "ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ" - ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ



ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!
ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΟ 2168009810 - ΚΙΝ: 6909969698
Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. 
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΈΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ, ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. 
ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 600 ΠΥΛΕΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΔΑ. 

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΑΣ 600. ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΣΜΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ. 

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.


ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ, ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. 

ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΝΟΗΜΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΧΑΖΟΣ ΕΣΥ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ- ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ. 

ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΑ 12 ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΣΜΟΑΝΑΛΥΣΗ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΟΜΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΟΜΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΝΙΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ, ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΣΟ ΑΝΩ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ. 

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ..,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΦΘΟΝΙΑ. 

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. 

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΙ ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ. 

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΕΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΥΔΩΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΡΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΕΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΝΕΡΟ,ΤΟ ΥΔΩΡ ΔΗΛΑΔΗ.

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΜΠΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΝΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ. ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.


ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ,ΕΙΝΑΙ « ΑΝΑΓΡΑΦΟΣ»
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ: «ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ». 

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. 
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΡΚΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΑΣ. 

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΑΡΚΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ. 

ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΟΥΜΕ… ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΙ ΘΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ;


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! 
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

www.kosmotheasi.com

............................................................................................................................................



ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:












Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ, Τ.Κ. 27131, ΕΛΛΑΣ
Τηλ. 26210 44277, Ε-mail: esydpdp@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια