ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Mε συνοδεία ΜΑΤ έκοψαν ρεύμα σε άπορες οικογένειες

 

Mε συνοδεία ΜΑΤ έκοψαν ρεύμα σε άπορες οικογένειες
Mε συνοδεία ΜΑΤ έκοψαν ρεύμα σε άπορες οικογένειες

Mε συνοδεία ΜΑΤ έκοψαν ρεύμα σε άπορες οικογένειες

Με επιστολή του στο Υπουργείο Οικονομικών και σε αυτό του Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η οποία κοινοποιήθηκε και στο γραφείο του Πρωθυπουργού, ο Δήμαρχος της Αγίας Βαρβάρας προέβη σε μία καταγγελία που σίγουρα δεν ταιριάζει με τις δύσκολες εποχές που ζουν αρκετές οικογένειες στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει ο Λάμπρος Μίχος, κλιμάκιο της ΔΕΔΔΗΕ συνοδεία ΜΑΤ έκοψαν το ρεύμα σε οικογένειες που περιμένουν την καταβολή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και ζουν από συσσίτια, οι οποίες έχουν μάλιστα και παιδιά που είναι υποχρεωμένα να συμμετέχουν σε τηλεκπαίδευση.

Για αυτό και ζήτησε να εκδοθεί νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση που να καλύπτει και την δεύτερη φάση της πανδημίας, όπως έγινε και στην πρώτη.

Αναλυτικά η επιστολή:

Προς
1.Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα
2.Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη
3.Αναπλ.Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη
4.Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο
5.Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Νικόλαο Ταγαρά

Αξιότιμοι κύριοι,
Γνωρίζοντας την αναγκαιότητα επανασύνδεσης παροχών ηλεκτρικού ρεύματος εκδόθηκε η ΚΥΑ ΥΠΕΝ/ΔΗΕ/70697/861/2020 – ΦΕΚ 3088/Β 24/7/2020, η οποία προβλέπει ειδικό βοήθημα με συγκεκριμένα κριτήρια για την καταβολή του αλλά σε όσα νοικοκυριά η αποσύνδεση έχει πραγματοποιηθεί έως και την 30η Απριλίου 2020.

Θεωρούμε ότι στην παρούσα φάση τα προβλήματα επιδεινώνονται μέρα με τη μέρα και όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται σε ένδεια, με συνθήκες πολύ δυσχερέστερες από αυτές που δημιουργήθηκαν κατά την πρώτη φάση της πανδημίας και ως εκ τούτου επιβάλλεται να εκδοθεί κατεπειγόντως νέα απόφαση για την κάλυψη όλων των πληττόμενων νοικοκυριών, και από τις 30 Απριλίου και μετά.

Σήμερα στην πόλη μας πραγματοποιήθηκαν διακοπές ρεύματος από κλιμάκια της ΔΕΔΔΗΕ, συνοδεία ΜΑΤ, σε νοικοκυριά που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς, που περιμένουν αγωνιωδώς να καταβληθεί το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, να πάρουν τρόφιμα από το Ταμείο Επισιτιστικής Βοήθειας Απόρων (ΤΕΒΑ), το Συσσίτιο του Δήμου και φάρμακα από Κοινωνικό Φαρμακείο για την καθημερινή τους επιβίωση, με παιδιά που υποχρεώνονται σε τηλεκπαίδευση από την ίδια την Πολιτεία και αδυνατούν να ανταποκριθούν.

Θεωρούμε επιτακτική ανάγκη την άμεση επίλυση του σοβαρού αυτού κοινωνικού θέματος και συγκεκριμένα χωρίς καθυστέρηση, παρακαλώ να εκδώσετε νέα ΚΥΑ για να καλύπτει και το διάστημα της 2ης φάσης της πανδημίας, άλλως θα γίνουμε μάρτυρες εκρηκτικών αντιδράσεων.

Κοινοποίηση
1.Γραφείου Πρωθυπουργού
2.Βουλευτές Β2 τομέα Δυτ. Αθήνας
3.ΚΕΔΕ
4.ΠΕΔΑ».

Πηγή: Gazzetta.gr – pierikoslogos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

Κάθε μετανάστης θα έχει δωρεάν οικία, ρεύμα,νερό,ίντερνετ, φορολογική ασυλία… Ε.ΣΥ;;; ΤΙ ΕΧΕΙΣ;;;

ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Eurostat: Ούτε νερό και ρεύμα δεν μπορεί να πληρώσει 1 στους 3 Έλληνες

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΔΕΗ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ (ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ)

ΠΗΓΗ

......................................................................................................................................


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.
7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.
7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.
7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.
7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.
7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.
7.6. Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.
7.7. Για να υλοποιηθεί ένας τέτοιος σχεδιασμός χρειάζεται χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.
7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.
7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.
Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης Τέχνης του Λόγου.

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.
14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.
14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.
14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.
14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.
14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.
14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.
14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.
14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.
14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.
14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.
14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.

15.0 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η αστυνομία καλείται να διασφαλίσει την εσωτερική ασφάλεια των πολιτών.
15.1. Για το λόγο αυτό η Πολιτεία θα της παράσχει κάθε υλικοτεχνική εξάρτηση ώστε να καταστεί αποτελεσματική στο έργο της.
15.2. Η εκπαίδευση που θα παρέχει η Πολιτεία στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς θα γίνεται με υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.
15.3. Θα προσληφθεί το απαραίτητο υπηρεσιακό προσωπικό προκειμένου να εκτελούν την υπηρεσία τους ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά.
15.4. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει ικανοποιητικές μισθολογικές και ασφαλιστικές συνθήκες για να προσφέρουν απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες τους .
15.5. Τα σώματα ασφαλείας θα έχουν την εκτίμηση της Πολιτείας και αυτά πρέπει να σέβονται τον κάθε Έλληνα Πολίτη γιατί ο ίδιος τους διόρισε στην υπηρεσία τους και ουσιαστικά εργάζονται για αυτόν.

.............................................................................................

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"


Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΘΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ΤΗΡΩΝΤΑΣ 
ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΘΕΜΕΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ 
ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.

ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ 
ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΟΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΜΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ.

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ; TI ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ;

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.

Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ, Τ.Κ. 27131, ΕΛΛΑΣ
Τηλ. 26210 44277, Ε-mail: esydpdp@gmail.com




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:











 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια