ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΩΣ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΖΩ ΚΑΙ ΒΙΩΝΩ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΡΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΩΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ. 

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΓΕΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ,ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΒΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ. ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΕΩΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ . 

Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΙΣΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ -ΑΡΡΕΝ ΚΑΙ ΘΗΛΥ- ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΔΙΔΑΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Ι ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ- ΟΙ 12 ΑΞΙΕΣ , ΟΙ 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ – ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟ. 

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΗΣ.

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

...........................

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

1.9. Η Ελλήνων Πολιτεία με απόλυτο σεβασμό στον νεογέννητο Έλληνα με πρόσβαση στην αρμονία και με γνώμονα ότι ήρθε στην Ελλάνια γη θα αποκτά αυτομάτως ένα τμήμα της πολεοδομημένης περιοχής. Με σεβασμό προς κάθε Έλληνα Πολίτη και με βάση την ισότητα και όλα τα Ελλάνια Πρωτόκολλα από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβει θα αντιμετωπίσει την γυναίκα αναγνωρίζοντας τον τεράστιο ρόλο της όπως ορίζεται στην Κοσμοθέαση μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).
1.10. Η γυναίκα αναγνωρίζεται ως αυτοδύναμη, αυτόνομη και ανεξάρτητη μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Φορολογικά αντιμετωπίζεται αυτόνομα κάνοντας προσωπική φορολογική δήλωση και όχι οικογενειακή. Οτιδήποτε αποκτάται εντός του έγγαμου βίου θα διαμοιράζεται σύμφωνα με την νομοθεσία εξαρχής. Για τις μητέρες που ανατρέφουν παιδιά θα υπάρχει πλήρη μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη από την Πολιτεία. Από την πρώτη μέρα που καθίσταται έγκυος με Ελλάνιο Γόνο, η Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως όλα τα έξοδα εγκυμοσύνης, γέννησης και ανατροφής του. Η Πολιτεία θα αποκαταστήσει όλες τις μητέρες όταν χρειαστεί να μπουν στην παραγωγική διαδικασία για τα χρόνια που έμειναν εκτός αυτής.
1.11. Είναι υποχρέωση μας να ανατρέψουμε την γενοκτονία που γίνεται σήμερα και να την μετατρέψουμε σε ευγονία. Η αποκατάσταση και η εξασφάλιση των γυναικών μητέρων και των απογόνων μας είναι ιερό καθήκον μας.
...........................................

..............................

ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ

ΟΙ 12 ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΟΙ 18 ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

 

ΟΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 


 ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΩΝ  


ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΤΗΛ.: 2168009810

ΚΙΝ.: 6909969698

https://kosmotheasi.com/

 


https://www.aitherikigrafi.gr


Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ, Τ.Κ. 27131, ΕΛΛΑΣ
Τηλ. 26210 44277, Ε-mail: esydpdp@gmail.com




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια