ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΥΨΗΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ = ΦΤΩΧΕΙΑ

 Η Ελένη Θεοδωροπούλου, υποψήφια βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή "ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΞΙΕΣ", με την Μαρία Παπαδάκη.


ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΕΙ Η΄ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;
ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΜΕ ΑΞΙΕΣ & ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ, ΩΣΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.

..........................................


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ - ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

1.1. Το Υπουργείο Οικονομικών θα αναδομηθεί σε μια υπηρεσία που θα υπηρετεί τη μέσω του φόρου ανταποδοτική διαδικασία της Πολιτείας προς τον πολίτη.
1.2. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φορολογικοί νόμοι γιατί η πολυνομία είναι η οδός της διαφθοράς, διαπλοκής, συναλλαγής όλων των κακόβουλων ενεργειών και καταδυνάστευσης του πολίτη. Ο φορολογικός νόμος του εισοδήματος που θα καθιερωθεί θα έχει τουλάχιστον 10ετή διάρκεια.
1.3. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φόροι επί της ακίνητης περιουσίας ώστε ο πολίτης να είναι πραγματικά κυρίαρχος και κύριος της εστίας του και της περιουσίας του. Ο φόρος για αγορά ακίνητης περιουσίας δεν θα είναι πάνω από 3 % και όχι 11 % που επί πολλά χρόνια πληρώνουμε για απλή μεταβίβαση. Για μεταβίβαση σε συγγενή πρώτου βαθμού είναι χωρίς φόρο.
1.4. Για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών η Ελλήνων Πολιτεία θα θέσει νομοθεσία ώστε η αγορά των αυτοκινήτων να γίνεται ατελώς με ένα ποσό ΦΠΑ εάν και εφόσον κριθεί αναγκαίο.
1.5. Τα τέλη κυκλοφορίας δεν θα είναι πάνω από 50 € ετησίως γιατί δεν υπάρχει καμία λογική, αυτοκίνητα με τέσσερις ρόδες και με κάλυψη οδοστρώματος περίπου το ίδιο να υπάρχει μια διακύμανση 150 έως 1400 € όπως είναι σήμερα.
1.6. Τα διόδια καταργούνται γιατί καταστρατηγούν το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης των πολιτών εντός του Ελλαδικού χώρου. Με τους σημερινούς παρόχους των Εθνικών Οδών θα διαπραγματευτεί η Πολιτεία.
1.7. Η φορολογία εισοδήματος θα αρχίζει από της 15.000 € ετησίως. Η μέριμνα της Πολιτείας είναι ότι ο μικρότερος μισθός θα είναι διαμορφωμένος κατά αυτό τον τρόπο ώστε το 50 % του να καλύπτει τις βιοτικές ανάγκες του εργαζόμενου.
1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διανείμει στον άξονα των Ελλάνιων Αξιών κρατική γη στους αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς και μόνο σε αυτούς χωρίς το δικαίωμα μεταπώλησης της.
1.9. Η Ελλήνων Πολιτεία με απόλυτο σεβασμό στον νεογέννητο Έλληνα με πρόσβαση στην αρμονία και με γνώμονα ότι ήρθε στην Ελλάνια γη θα αποκτά αυτομάτως ένα τμήμα της πολεοδομημένης περιοχής. Με σεβασμό προς κάθε Έλληνα Πολίτη και με βάση την ισότητα και όλα τα Ελλάνια Πρωτόκολλα από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβει θα αντιμετωπίσει την γυναίκα αναγνωρίζοντας τον τεράστιο ρόλο της όπως ορίζεται στην Κοσμοθέαση μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).
1.10. Η γυναίκα αναγνωρίζεται ως αυτοδύναμη, αυτόνομη και ανεξάρτητη μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Φορολογικά αντιμετωπίζεται αυτόνομα κάνοντας προσωπική φορολογική δήλωση και όχι οικογενειακή. Οτιδήποτε αποκτάται εντός του έγγαμου βίου θα διαμοιράζεται σύμφωνα με την νομοθεσία εξαρχής. Για τις μητέρες που ανατρέφουν παιδιά θα υπάρχει πλήρη μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη από την Πολιτεία. Από την πρώτη μέρα που καθίσταται έγκυος με Ελλάνιο Γόνο, η Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως όλα τα έξοδα εγκυμοσύνης, γέννησης και ανατροφής του. Η Πολιτεία θα αποκαταστήσει όλες τις μητέρες όταν χρειαστεί να μπουν στην παραγωγική διαδικασία για τα χρόνια που έμειναν εκτός αυτής.
1.11. Είναι υποχρέωση μας να ανατρέψουμε την γενοκτονία που γίνεται σήμερα και να την μετατρέψουμε σε ευγονία. Η αποκατάσταση και η εξασφάλιση των γυναικών μητέρων και των απογόνων μας είναι ιερό καθήκον μας.
1.12. Μέσω της φορολογικής πολιτικής θα δοθεί ανάπτυξη σε όλους τους επιμέρους παραγωγικούς κλάδους.
1.13. Η Ναυτιλία δεν θα φορολογείται με μόνη υποχρέωση να είναι η έδρα της εταιρείας στην Ελλάδα. Το προσωπικό και τα πληρώματα να είναι Έλληνες, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμοι και όλες οι επισκευές των πλωτών μέσων να γίνονται στην Ελλάδα.
1.14. Στην βιομηχανία η οποία θα καλύπτει τομείς παραγωγής που είναι απαραίτητοι στην Πολιτεία και προκειμένου να γίνει η Ελλάδα αυτάρκης βιομηχανικά, τα πρώτα πέντε χρόνια καθίστανται αφορολόγητα.
1.15. Η βιοτεχνική παραγωγή προϊόντων καπνού και αλκοολούχων ποτών θα επιβαρύνεται με φόρο μόνο ίσο με την αξία του προϊόντος. Δηλαδή η τελική τιμή πώλησης του είναι 50 % η τιμή πώλησης από τον παραγωγό και το 50 % φόρος προς την πολιτεία.
..............................

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

............................

600 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2021

ΠΑΛΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021!

ΠΑΛΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ  ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021 ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!  

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Katatethenta-Nomosxedia?law_id=f996fbf2-8191-4234-b90b-ac7900d069f8, ΩΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ PDF ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΙΧΝΟΣ: https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c8827c35-4399-4fbb-8ea6-aebdc768f4f7/11442578.pdf

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021, ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1) ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012 ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 793 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ 162 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ  ΚΑΙ 480 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ

ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 362,87 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ !

(ΒΛΕΠΕ: https://www.sofokleousin.gr/kseperase-to-200-tou-aep-to-dimosio-xreos)

ΓΙΑΤΙ, (ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ), Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ: ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ!

2) ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012 ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ 701 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ 700 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ΚΑΙ 340 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ 88,5% ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ!

ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ;

3) ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012 ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 802 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ 198 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ  ΚΑΙ 230 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ!

ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ.

4) ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012 ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ 704 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ 871 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ΚΑΙ 130 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ 87,9% ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ!

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ (704. 871.130.000 – 701.700.340.000 =) 3.170.790.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΚΟ ΤΟΥ 0,5% ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΣΥΝ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/28-6-2013 ΠΟΥ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!

5) ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ  747 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ 452 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ΚΑΙ 497 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ !

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015 (ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ) ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΔΙΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;

ΑΡΚΕΤΑ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΑΝΕΧΘΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΜΑΣ;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΩΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΕΛΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΠΗΓΗ

1η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ (67650 /2013)

2η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 107376 /15-11-2017 600 ΔΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ 2,3 ΤΡΙΣ EUR ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ (Bank De Orient)


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια