ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


Από αρχαιοτάτων χρόνων η σωματική κακοποίηση των γυναικών από το σύζυγό τους ή τον σύντροφό τους είναι ένα υπαρκτό και ευρύτατα διαδεδομένο φαινόμενο. Ωστόσο χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια για να φτάσει να αναγνωριστεί ως μείζον κοινωνικό πρόβλημα και να απασχολήσει συνειδητά την επιστημονική κοινότητα όσο και την κοινωνία. Η γυναίκα για χρόνια πολλά βρισκόταν κάτω από το ζυγό του άντρα που μέσα από το θεσμό του γάμου, μπορούσε να έχει το αναμφισβήτητο δικαίωμα να διαπράξει κάθε είδους βιαιότητα εις βάρος της χωρίς να διατρέχει κίνδυνο διωχθεί νομικά και ποινικά
.



Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΛΙΑΚΟΥΡΑ
Υπ.Βουλευτής Ν.Πρέβεζας

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (15/10/2021)
ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ
Παρουσίαση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΝΤΕΤΣΙΑΝΟΣ


Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015


1.10. Η γυναίκα αναγνωρίζεται ως αυτοδύναμη, αυτόνομη και ανεξάρτητη μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Φορολογικά αντιμετωπίζεται αυτόνομα κάνοντας προσωπική φορολογική δήλωση και όχι οικογενειακή. Οτιδήποτε αποκτάται εντός του έγγαμου βίου θα διαμοιράζεται σύμφωνα με την νομοθεσία εξαρχής. Για τις μητέρες που ανατρέφουν παιδιά θα υπάρχει πλήρη μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη από την Πολιτεία. Από την πρώτη μέρα που καθίσταται έγκυος με Ελλάνιο Γόνο, η Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως όλα τα έξοδα εγκυμοσύνης, γέννησης και ανατροφής του. Η Πολιτεία θα αποκαταστήσει όλες τις μητέρες όταν χρειαστεί να μπουν στην παραγωγική διαδικασία για τα χρόνια που έμειναν εκτός αυτής.
1.11. Είναι υποχρέωση μας να ανατρέψουμε την γενοκτονία που γίνεται σήμερα και να την μετατρέψουμε σε ευγονία. Η αποκατάσταση και η εξασφάλιση των γυναικών μητέρων και των απογόνων μας είναι ιερό καθήκον μας.

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ 

ΣΤΟΥΣ ΘΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ




Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΑΝ Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια