ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

RAFALE, BELHARRA ΚΑΙ… ΣΑΚΑΡΑΚΕΣ

 


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ #ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ_ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΣΥΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ" ΜΕ ΤON ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΥΛΩΝΑ ΣΤΟ ΠΕΛΟΠΑ WEB TV.
ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΟΙ ΈΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ... ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ FDI HN BELHARRA (ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΣ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ) ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΙ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ RAFALE ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ «ΚΟΥΡΣΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ» ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ «ΒΟΥΤΥΡΟ Η ΚΑΝΟΝΙΑ».
ΌΜΩΣ, ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑ «ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ» ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΗΛΘΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΈΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΕΕΔ) ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΣΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΙΣ ΕΕΔ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ. ΌΜΩΣ, ΟΙ ΕΕΔ ΥΠΕΜΕΙΝΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ (50% ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟ), «ΕΚΑΨΑΝ» ΛΙΠΟΣ, ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΤΟΜΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ), ΑΛΛΑ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2020 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ.
ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, Η «ΧΑΜΕΝΗ» ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ… ΣΚΟΤΟΔΙΝΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.


ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ, ΤΗΛ. 697 786 8000 ------- ΕΚΠΟΜΠΗ "ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΥΛΩΝΑ ΠΕΛΟΠΑΣ ΡΑΔΙΟ-WEB TV https://www.facebook.com/radiopelopas/ ΕΔΡΑ: ΠΑΤΡΑ ΤΗΛ. 6997255597 & 6932412267 EMAIL: radiopelopas@gmail.com


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.
14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.
14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.
14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.
14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.
14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.
14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.
14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.
14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.
14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.
14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.
14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ. Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ELEFSIS TV BINTEO

ALFEIOS WEB TV

ΡΑΔΙΟ- WEB TV ΠΕΛΟΠΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια