ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Οι καραντίνες θα σκοτώσουν 1 εκατ. ανθρώπους στην Ευρώπη οι οποίοι πάσχουν από καρκίνο χωρίς να το ξέρουν....


Σε αναγνώριση του γεγονότος ότι οι καραντίνες που επιβλήθηκαν προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία θα προκαλέσουν μόνο στην Ευρώπη ένα εκατομμύριο νεκρούς από καρκίνο προχώρησε η επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Στέλλα Κυριακίδου.

Αναλυτικότερα η επίτροπος αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της πανδημίας στους ογκολογικούς ασθενείς, με τη διακοπή των διαγνώσεων και θεραπειών του καρκίνου.

Μάλιστα, η κ. Κυριακίδου εκτίμησε ότι υπάρχουν 1 εκατ. μη διαγνωσμένοι ασθενείς με καρκίνο στην Ευρώπη λόγω της πανδημίας.

Ο καρκίνος πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας κάθε χώρας, επεσήμανε. Ανέφερε ότι στην Ευρώπη ο καρκίνος είναι η δεύτερη κύρια αιτία θνησιμότητας και ευθύνεται για το 26% όλων των θανάτων.

Τα παραπάνω φυσικά θα είχαν αποφευχθεί αν οι κυβερνήσεις δεν προχωρούσαν άκριτα σε κινεζικού τύπου καραντίνες που εν τέλει σε συνδυασμό με τα εμβόλια κατά της πανδημίας θα έχουν αθροιστικά περισσότερα θύματα από αυτά που έχουν καταγραφεί ως αιτία θανάτου από την πανδημια μέχρι σήμερα.

PRO NEWS

ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ: ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ




Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;" ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΡΙΣΗ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ; ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ. ΟΧΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΤΗΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΗ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΛΠ

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΩΣ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΘΕΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Η ΥΓΕΙΑ ΩΣ ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 5 ΠΑΡ.5 ΣΥΝΤ., ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΡΙΤΩΝ. ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 21 ΠΑΡ.3.ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕΡΟΛΗΠΤΕΙ. ΑΔΙΚΕΙ. ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΡΗΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ.
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΚΟΥΣΕ ΔΕΝ «ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ», ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ, ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΡΓΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ. Ο ΤΟΠΙΚΟΣ TΥΠΟΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ.

ΚΑΙ Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»; ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ «ΕΓΚΛΗΜΑ» ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ, ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ, ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ «ΑΦΩΝΙΑ», ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ,ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ,ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ 800 ΔΙΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΛΙΣ 4 ΔΙΣ. Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ 804ΔΙΣ ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ.

ΜΕ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2019,ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ,ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΟΛΙΣ 3.8 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. ΑΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ,ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΡΟΤΑ.


«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ . ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια