ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΔΠΔΠ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ


Η διορισμένη κυβέρνηση Μητσοτάκη, με την ανοχή της κομματικής Βουλής, εξακολουθεί να εκτελεί το παρανοϊκό σχέδιο εξόντωσης των Ελλήνων πολιτών μέσω των λογαριασμών ρεύματος, ενώ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ τους Έλληνες πολίτες με ανακοινώσεις περι “επιδότησης ρεύματος”. Αφού πρώτα εκτέλεσαν το προμελετημένο έγκλημα ξεπουλήματος της ΔΕΗ και απολιγνιτοποίησης της χώρας, βγήκαν τον Ιούνιο του 2021 με ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας να μας πουν ότι «Οι υψηλές τιμές στη χονδρική αγορά οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στην έντονη ζέστη που οδηγεί σε σημαντική αύξηση της ζήτησης» . Όταν πέρασαν οι ζέστες, μας ανακοίνωναν ότι “για τις υπέρογκες αυξήσεις φταίνε οι χοντρέμποροι ρεύματος”.
Η ίδια η κομματική Βουλή και Κυβέρνηση έδωσε στους χονδρέμπορους ρεύματος την διαχείριση και εκμετάλλευση, χωρίς να διασφαλίζει το Δημόσιο Συμφέρον σχετικά με το ζωτικής σημασίας δημόσιο αγαθό όπως το ΡΕΥΜΑ. Η ίδια κομματική Βουλή και Κυβέρνηση καταπάτησε όλες τις Συνταγματικές διατάξεις που εγγυόνται τις βασικές παροχές ζωτικής σημασίας για την ασφαλή διαβίωση των πολιτών όπως είναι το ρεύμα και το νερό! Διότι οι εγκληματικές αυξήσεις των τιμολογίων ρεύματος μετακυλίονται και στο ΝΕΡΟ μέσω των Δήμων και των Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης, με αποτέλεσμα οι δήμοι και οι πολίτες να απειλούνται με οικονομικό στραγγαλισμό!
Επιπλέον είναι ανεπίτρεπτη, βάσει των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, η διακοπή παροχής νερού και ηλεκτρισμού στους πολίτες λόγω χρεών, επειδή πρόκειται για απόλυτα αναγκαία, βασικά αγαθά, ζωτικής σημασίας για την επιβίωση του Ανθρώπου.
Δημόσια αγαθά που δεν ανήκουν στην ιδιοκτησία κανενός, αλλά παρέχονται άφθονα από την ίδια την φύση προς όλους και ως εκ τούτου δεν επιτρέπεται κανένας να κερδοσκοπεί με αυτά.
Η στέρηση των δημόσιων ζωτικών αγαθών της ενέργειας και του νερού συνιστά ανθρωποκτονία από πρόθεση επειδή οδηγεί τους ανθρώπους στο θάνατο, και βάσει των νόμων του Διεθνούς Δικαίου, το να παρεμποδίζει κάποιος την πρόσβαση των πολιτών στα ζωτικά για την επιβίωσή τους αγαθά όπως είναι το ρεύμα και το νερό, συνιστά ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ για το οποίο θα δικαστούν ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ως φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί! #ελληνωνσυνελευσις #ανακοινωση #ρευμα #αυξησεις #δυτικηπελοποννησος Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ, Τ.Κ. 27131, ΕΛΛΑΣ Α.Φ.Μ. 997343310, Δ.Ο.Υ. ΠΥΡΓΟΥ, ΑΡ. ΓΕΜΗ 132545107000 Τηλ. +30 2621044277, Ε-ΜΕΙΛ: esydpdp@gmail.com


«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ . ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια