ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Η ΚΥΡΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ Ν. ΑΧΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ «ΑΤΟΜΟ» ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ‘ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ- 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΚΟΛΑ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΟΙ’ ΠΟΥ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΟΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙΣ 12 ΑΞΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ‘ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ’.
ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΓΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.


ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ’ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΣΤΑΣΙΝΟΥ radioalfeios@gmail.com Γεωργία Βαγενά ΤΗΛ.:,6997255597 & 6993013015 e-mail: georgiavayena@gmail.com

ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
 ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΩΝ  


ΟΙ 12 ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


ΟΙ 18 ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

 


ΟΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 


 ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΩΝ  


ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΤΗΛ.: 2168009810

ΚΙΝ.: 6909969698

https://kosmotheasi.com/

 


https://www.aitherikigrafi.gr


«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ . ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια