ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Τραγική η εικόνα των ελληνικών νησιών με αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

 


Λεφτά για να φτιαχτούν δομές φιλοξενίας και πόλεις για τους λαθροεισβολεις υπάρχουν.. λεφτά για να οικοδομηθούν κατάλληλες οικίες που θα φιλοξενούν εκπαιδευτικούς και υγειονομικούς που τοποθετούνται στα νησιά μας δεν υπάρχουν! 

https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/391812_nea-sholiki-hronia-den-xero-oyte-poy-na-psaxo-gia-spiti-peripeteia-me-prosorines

Τραγική η εικόνα των ελληνικών νησιών με αναπληρωτές εκπαιδευτικούς να μην έχουν που να μείνουν και να παραιτούνται με τίμημα να αποκλείονται για δυο χρόνια από τους διορισμούς.

Στην κορύφωση της υποβάθμισης και απαξίωσης των Ελληνικών Νησιών μας έρχονται να βιώσουν οι εκπαιδευτικοί που κλήθηκαν να υπηρετήσουν στα λιγοστά σχολεία που έχουν απομείνει στα ελληνικά νησιά λόγο ανθελληνικών κομματικών επιλογών.

Τα πανέμορφα νησιά της Ελλάδας που ερημώνουν τον χειμώνα διότι το κομματικό κράτος έχει φροντίσει να είναι αβίωτος ο βιος εκεί για τους Έλληνες. Νησιά που έχουν καταντήσει δυσπρόσιτα λόγο έλλειψης δρομολογίων πλοίων αεροπλάνων, λόγο απουσίας βασικών υποδομών για την παιδεία και την υγεία που διώχνουν τους μόνιμους έλληνες κατοίκους καθημερινά. Νησιά που οι λιγοστοί μόνιμοι κάτοικοι προσπαθούν να επιβιώσουν αποκλειστικά από τον τουρισμό με την βάρβαρη αγοραία μορφή που έχει πάρει.

Όλοι ονειρευτήκαμε κάποτε να ζήσουμε μόνιμα σε ένα από τα πανέμορφα νησιά μας μακριά από τις αφόρητες πόλεις μυρμηγκοφωλιές, και πάντα το όνειρο κοβόταν στο ξεκίνημα του όταν συνειδητοποιήσαμε το μέγεθος της ανασφάλειας να ζεις σε έναν τόπο χωρίς βασικές για τον άνθρωπο υποδομές μετακίνησης, περίθαλψης, παιδείας, τροφοδοσίας, δημιουργίας  έργου που να μην συνάδει υποχρεωτικά με τον τουρισμό τύπου rooms to let

Τα νησιά μας πάσχουν από τρομερή υπογεννητικότητα και αντί να δοθούν κίνητρα από την πολιτεία σε νέους να εδραιώσουν την ζωή τους εκεί διώχνουν και τους λιγοστούς εκπαιδευτικούς που πήγαν να αναπληρώσουν θέσεις μονίμων εκπαιδευτικών που ήθελαν να μείνουν αλλά ήταν αδύνατο να ανταπεξέλθουν στα ακριβά ενοίκια στην έλλειψη βασικών υποδομών για τα παιδιά τους και για τους ίδιους και την αίσθηση εγκλωβισμού και απομόνωσης που βιώνουν οι έλληνες των νησιών μας τον χειμώνα.

Τα  αυξημένα δρομολόγια του καλοκαιριού δια θαλάσσης με τα σαπιοκάραβα των επιφανών εφοπλιστών- που δεν είναι τίποτε παραπάνω από μπροστινοί των εβραίων τραπεζιτών-  τα σαπιοκάραβα τους που κάνουν  υπερωρίες για να κουβαλήσουν τους τουρίστες ελαχιστοποιούνται τον χειμώνα ή τρακάρουν πάνω στα μίζερα κακοφτιαγμένα λιμάνια. Όταν τελειώσει η καλοκαιρινή περίοδος της αρπαχτής οι κάτοικοι των νησιών εγκαταλείπονται στην μιζέρια τους. Έτσι αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν όλοι οι νησιώτες στο εξωτερικό μέσα από την μεθοδευμένη αφελληνιση των νησιών μας και τώρα τα κατακλύζουν με μουσουλμάνους εποίκους από το Αφγανιστάν το Μπαγκλαντές και τις λοιπές  Αραβικές και Αφρικανικές χώρες…. Όλοι  διακινούμενοι μέσω Τουρκίας...

Λεφτά για να φτιαχτούν δομές φιλοξενίας και πόλεις για τους λαθροεισβολεις υπάρχουν.. λεφτά για να οικοδομηθούν κατάλληλες οικίες που θα φιλοξενούν εκπαιδευτικούς και υγειονομικούς που τοποθετούνται στα νησιά μας δεν υπάρχουν?

ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ  2021 ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 793.162.480.000 ΕΥΡΩ ΕΣΟΔΑ! ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ??!! 

 

850 ΔΙΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΜΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΥΨΟΥΣ 850 ΔΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 5-11-2020.

https://www.youtube.com/watch?v=_gwL9kFbv_M



«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ. Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ . ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ
ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ELEFSIS TV BINTEO
ALFEIOS WEB TV

ΡΑΔΙΟ- WEB TV ΠΕΛΟΠΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια