ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΑΔΕ Ο Τύραννος που υποκαθιστά τους θεσμούς και το Σύνταγμα του Κράτους

  


ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΥΛΩΝΑ 

«Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος και αφ ετέρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ)

Είδαμε πρόσφατα και συγκεκριμένα τις 07-10-2022 η κυβέρνηση και γενικότερα η βουλή ψήφισε τον νόμο 4978( ΦΕΚ Α΄190/07-10-22) που ορίζει τον κώδικα είσπραξης δημοσίων εσόδων. Η είσπραξη των δημοσίων εσόδων εμπίπτει  αποκλειστικά στην αρμοδιότητα  της ΑΑΔΕ, μιας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ, εκπροσωπεί το Δημόσιο χωρίς να δίνει λογαριασμό στα 10 Υπουργεία τα οποία ελέγχει, ορίζει τους φόρους μας, και έχει δικαστική ΑΣΥΛΙΑ για τους εγκληματικούς φόρους και τρόπους είσπραξης  που επιβάλλει με σκοπό το πλιάτσικο της περιουσίας των Ελλήνων. 

Η ΑΑΔΕ ιδρύθηκε με σκοπό την κλοπή της ιδιωτικής περιουσίας των ελλήνων μέσω δυσβάσταχτων και παράνομων φόρων (φόρος εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, φόρος επιτηδεύματος, ειδικοί φόροι κατανάλωσης και δεκάδες άλλοι φόροι και τέλη) που είναι αδύνατον να εξοφληθούν από οποιονδήποτε  μισθωτό-επαγγελματία-επιχειρηματία, αφού στο σύνολό τους οι φόροι αυτοί υπερβαίνουν τις εισπράξεις τους από μισθούς η συντάξεις. Έτσι οι έλληνες στην πλειοψηφία τους είναι μονιμως χρεωμένοι στην ΑΑΔΕ η οποία τώρα για χρέη από 500 ευρώ και άνω θα μπουκάρει στα σπίτια τους προκειμένου να κατάσχει ο,τι βρει.

Στον συγκεκριμένο νόμο ο διορισμένος διοικητής της ΑΑΔΕ μπορεί να μεταβιβάζει αρμοδιότητες  αλλά και να αναθέτει τα καθήκοντα του ιδίου ή της ΑΑΔΕ και σε άλλα όργανα..

Ετσι, η είσπραξη των δημοσίων εσόδων που ανήκει στην αρμοδιότητα της ΑΑΔΕ μπορεί με απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ να ανατεθεί σε διάφορα πρόσωπα εξουσιοδοτώντας τα όπως :

α) πιστωτικά ιδρύματα που η έδρα τους μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε. Το ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ δεν ορίζεται, άρα η έδρα των ιδρυμάτων αυτών μπορεί να βρίσκεται ακόμη και σε εχθρικό προς την Ελλάδα κράτος με ο,τι αυτό συνεπάγεται…

β )επίσης πλείστα ιδρύματα όπως ιδρύματα ηλεκτρονικού χρήματος, ιδρύματα πληρωμών, γραφεία ταχυδρομικών επιταγών,  τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το δημόσιο.

Η είσπραξη των εσόδων μπορεί να γίνει και με αναγκαστικά μέτρα,  που σημαίνει σε κατασχέσεις κινητών και ακινήτων. Όλα αυτά τα μέτρα εναπόκεινται στην κρίση του διοικητή της ΑΑΔΕ ο οποίος καθορίζει τα κριτήρια και δεν είναι υποχρεωμένος να τα δημοσιοποιήσει. Ακόμη και ο υπουργός οικονομικών αν θέλει στοιχεία τα ζητά εκ των υστέρων από την ΑΑΔΕ.

Με τον επαίσχυντο αυτό νόμο,  ο εκτελών την κατάσχεση έχει την εξουσία να εισέλθει στα σπίτια των ελλήνων πολιτών και να προβαίνει σε όποια έρευνα θέλει, παραβιάζοντας το άσυλο κατοικίας που προβλέπει ρητά το άρθρο 9 του Συντάγματος.

Η συνταγματική έκτροπη με την ΑΑΔΕ έγινε για να μην ξεχρεωθούν οι Έλληνες.

 Δεν είναι τυχαίο ότι το αντισυνταγματικό μόρφωμα της ΑΑΔΕ που αντικατέστησε την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων νομιμοποιήθηκε από την κομματική Βουλή με το ΦΕΚ94 ΝΟΜΟΣ 4389 στις 27 Μάιου του 2016, προκειμένου να μην εκτελεστεί η εντολή να ξεχρεωθούν όλοι οι έλληνες, αφού δεκαεπτά 17 ημέρες πριν, στις 9 Μάιου η τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έλαβε την Εντολή- Διαταγή- Εξουσιοδότηση να ξεχρεωθούν όλα τα ΑΦΜ των Ελλήνων από τον Αρτέμη Σώρρα. Ο Αρτέμης Σώρρας έχοντας στα χέρια του την δύναμη της κρατικής εξουσίας από πληρεξούσιο Δημάρχου επέδωσε στον πρωθυπουργό την Εντολή να ξεχρεωθούν όλα τα ΑΦΜ των Ελλήνων με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που καθιστούσαν την εντολή άμεσα εκτελέσιμη, γι αυτό και με πρωθυπουργικό έγγραφο εστάλλει στην Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων λογω αρμοδιότητας να εκτελέσει! Προκειμένου λοιπόν να μην ξεχρεώσουν οι έλληνες κατάργησαν την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και την αντικατέστησαν με το παράνομο μόρφωμα των «δανειστών» που λέγεται ΑΑΔΕ.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό γιατί και αν υφίστατο τέτοιο θέμα αυτό θα είχε λυθεί από το 2016 με το ξεχρέωμα της χώρας. Σκοπός όλων των κομμάτων που βρίσκονται στην βουλή είναι να παραμένουν οι έλληνες χρεωμένοι μέχρι να κατασχεθεί ό,τι έχουν και δεν έχουν μέχρι αφανισμού.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ

Την δυνατότητα αυτή την έχουν με την Ελλήνων Συνέλευσις διότι είναι η μία και μοναδική νομική εκπροσώπηση του Έθνους των Ελλήνων. 

Όλοι οι παράνομοι φόροι θα καταργηθούν με την Ελλήνων Συνέλευσις καθώς και το παράνομο και αντισυνταγματικό μόρφωμα που λέγεται ΑΑΔΕ. Πρέπει λοιπόν ο έλληνας πολίτης να εμφανιστεί και να δηλώσει την κυριαρχία του.



Η ΑΑΔΕ ξεκινά «επιδρομές» στους οφειλέτες – Θα εισβάλει σε σπίτια & θα παίρνει ότι κρίνει!




ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, α) ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ, ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, β) ΩΣ ΝΟΜΕΑΣ, ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ, ΔΥΟ (2) ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ γ) ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ




ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ  ΦΟΡΟΥ ΔΩΡΕΑΣ 27 ΔΙΣ (8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ) ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. (ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΝΤΟΛΗΣ-ΔΙΑΤΑΓΗΣ)
ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ, ΕΚ ΔΥΟ (2) ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟΣ, ΝΟΜΕΑΣ, ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ, ΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΗΝΕΞΟΦΛΗΣΗΝ, ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ - ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ, ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ, ΑΠΟ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΜΩΣ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ, ΕΙΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΥ ΦΟΡΟΥ, ΥΨΟΥΣ ΕΙΚΟΣΙ ΕΠΤΑ (27) ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΠΡΟΣ ΔΥΟ (2) ΜΚΟ, ΟΚΤΩ (8) ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΜ. Α' ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. Δ13Α 1136096 ΕΞ/ 27.09.2011, ΤΗ Δ.Ο.Υ ΠΑΤΡΩΝ ΣΤΙΣ 13/ 10/ 2011 ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 21321 ΚΑΙ 21518 ΚΑΙ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΔΠΕΙΣ Β 1043010 ΕΞ 2012/ 13.03.2012, ΑΡ. ΣΧΕΤ. 1026262, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΦΟΡΕΙΣ


ΔΕΣ ΕΔΩ: 

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ AΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια