ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ

Ο ύπουλος τρόπος που πέρασαν την δημόσια διαβούλευση εν μέσω του τριημέρου της καθαράς Δευτέρας , ενώ βάση νόμου θα έπρεπε να είναι για 2 εβδομάδες , αποδεικνύει τον δόλο με τον οποίο ενήργησε η κυβέρνηση , για να ξεπεράσει ανέπαφα τις όποιες αντιρρήσεις από πολίτες. Ας θυμηθούμε ότι το Συμβούλιο της επικρατείας με την απόφαση 2519/2022 ομόφωνα αποφάσισε να ακυρώσει την ΚΥΑ 135275/ 19.05.2017 ,που αφορούσε την τιμολόγηση του νερού.

Αναφέρει συγκεκριμένα η απόφαση ότι το νερό ως κοινωφελές αγαθό και όχι ως εμπορικό προϊόν. Είναι η τέταρτη κατά σειρά απόφαση που επικυρώνει και χαρακτηρίζει τις δημοτικές εταιρείες όπως ΕΥΑΘ η ΕΥΔΑΠ κοκ δημόσιες !

Με αυτές τις αποφάσεις δεν μπορούσαν να τις ιδιωτικοποιήσουν όμως η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έμεινε άπρακτη και εκμεταλλεύτηκε χρονικά το τραγικό συμβάν στα Τέμπη με την δολοφονία των νέων της πατρίδας μας και ενώ δικαίως η προσοχή όλων μας ήταν στραμμένη εκεί , το υπουργείο ενέργειας κατέβασε νομοσχέδιο με 263 άρθρα και συνολικά 357 σελίδες για την : Μετονομασία της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας , σε : Ρυθμιστική Αρχή Αποβλητων , Ενέργειας και Υδάτων. Έτσι απέδειξαν ότι τα κροκοδείλεια δάκρυα τους αλλά και τα μεγάλα λόγια ήταν για το θεαθήναι και μόνο, διότι την ίδια στιγμή έκλεβαν τον πλούτο των Ελλήνων , το νερό , παραβαίνοντας τους νόμους και το ψήφισμα 64/292 της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών της 28ης Ιουλίου 2010 όπου αναγνωρίζει το ανθρώπινο δικαίωμα σε πόσιμο νερό.


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ:





ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

11.0 ΝΕΡΟ

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.
11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.
11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.
11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.
11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.
11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.
11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.
11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια