ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η Αυριανή Πολιτεία Αρωγός του Αθλητισμού.


ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΜΙΓΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ... Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...

Μιλά ο Φώτης Μιχαλακόπουλος υποψήφιος βουλευτής με την Ελλήνων Συνέλευσις
στην εκπομπή ΔΙΑΥΛΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ του καναλιού ΟΡΦΕΑΣ webtv
παρουσιάζει ο Χάρης Δαμίγος



Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

1.2. Τα σχολεία χωρίς κανένα οικονομικό περιορισμό θα έχουν ότι κάθε σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή απαιτεί για την επίτευξη του σκοπού τους μέχρι θέατρα για παραστάσεις μάθησης όπως μας κληροδότησαν οι προγονοί μας. Αυτό σημαίνει ότι το σχολείο θα ικανοποιεί και θα αναπτύσσει όλη την δημιουργική ικανότητα των Ελληνόπουλων. Εκτός από την παιδεία της πνευματικής μάθησης κάθε σχολείο θα έχει όλες τις υποδομές αθλοπαιδιών σε ατομικά και σε συλλογικά αθλήματα. Οι αθλητικοί σύλλογοι, τα σωματεία κλπ δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης στην Ελλήνων Πολιτεία εφόσον θα ενσωματώνονται από λειτουργικής άποψης με τα σχολεία. Σε οποιοδήποτε άθλημα έχει ταλέντο, έφεση ή αρέσκεια το Ελληνόπουλο θα έχει την ευκαιρία να την εξασκεί εντός των εγκαταστάσεων του σχολείου του.
1.3. Αυτό βέβαια προϋποθέτει τον πλήρη εξοπλισμό και την απαραίτητη στελέχωση από τους ικανότερους εκπαιδευτές – προπονητές για κάθε συγκεκριμένο άθλημα. Έτσι θα υπάρχει μια ταυτόχρονη παιδεία των Ελληνόπουλων και στο σώμα και στο πνεύμα γιατί και τα δύο πρέπει ταυτόχρονα να γυμνάζονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ . ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια