ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΓΗ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ… ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ… ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΗ ΑΛΛΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ….
REAL pressgr: Αυτά που κρύβει η εθνική συμμορία (εκ του αποτελέσματος) για την επικείμενη προσφυγή στη Χάγη και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας στην Τουρκία…
Βασίλης Ευθυμιόπουλος – Δημοσιογράφος στον REAL PressGR
Ήρθε η ώρα κάθε κοινοβουλευτικό κόμμα, να απαντήσει επίσημα και με επιχειρήματα στον ελληνικό λαό, εάν συμφωνεί με την επικείμενη προσφυγή στη Χάγη αντί του Αμβούργου…
Ήρθε η ώρα να διαχωριστεί η ήρα από το στάρι για την επικείμενη Συμφωνία των «Πρεσπών του Αιγαίου» και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας στην Τουρκία για πάντα.
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι Έλληνες πολίτες για το κόλπο της ελληνόφωνης κυβέρνησης Μητσοτάκη και των συνεργών τους, οι οποίοι έχουν ως σκοπό την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας στην Τουρκία…
Τι είναι το Διεθνές Δικαστήρια της Χάγης και το Διεθνές Δικαστήριο του Αμβούργου και ποιες οι διαφορές τους.
Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης (https://el.wikipedia.org/…/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE…):
Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, είναι ένα όργανο των Ηνωμένων Εθνών που εκδικάζει διαφορές μεταξύ των κρατών.
Το Διεθνές Δικαστήριο (αγγλικά: International Court of Justice – ICJ, αποκαλούμενο συχνά εντός του ελληνικού χώρου ως Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης (ΔΔΧ), είναι το κύριο όργανο των Ηνωμένων Εθνών και έχει την έδρα του στο Παλάτι της Ειρήνης (Vredespaleis) στη Χάγη της Ολλανδίας.
Η λειτουργία και οι αρμοδιότητές του ρυθμίζονται από τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και το Καταστατικό του ΔΔ. Είναι διάδοχος του Διαρκούς Δικαστηρίου Διεθνούς Δικαιοσύνης (ΔΔΔΔ) που ιδρύθηκε από την Κοινωνία των Εθνών.
Προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο μπορούν να κάνουν μόνο κράτη και οι αποφάσεις του είναι δεσμευτικές. Στην περίπτωση που το διάδικο μέρος δεν εφαρμόσει την απόφαση του Δικαστηρίου, η απόφαση αυτή μπορεί να επιβληθεί μέσω διαφόρων οργάνων του ΟΗΕ, εκτός από τη συνεκτική ή τη στρατιωτική παρέμβαση.
Διεθνές Δικαστήριο για το Δίκαιο της Θάλασσας (Αμβούργο) – (https://el.wikipedia.org/…/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE…)
Το Διεθνές Δικαστήριο για το Δίκαιο της Θάλασσας – (ITLOS), (ελληνικά: ΔΔΔΘ), είναι ένα δικαστικό όργανο που δημιουργήθηκε από τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας που υπεγράφη στη Τζαμάικα, στις 10 Δεκεμβρίου του 1982.
Επιλύει διαφορές σχετικά με την ερμηνεία ή την εφαρμογή της Σύμβασης, όπως επίσης διαφορές από άλλες συμφωνίες που καλύπτονται από τη Σύμβαση, με τη σύμφωνη γνώμη των μερών. Επιλύει διαφορές (επίδικη δικαιοδοσία) και νομικά ζητήματα (συμβουλευτική δικαιοδοσία) που του υποβάλλονται.
Το Διεθνές Δικαστήριο για το Δίκαιο της Θάλασσας εδρεύει στο Αμβούργο της Γερμανίας. Δύναται όμως να συνεδριάσει και να ασκήσει τα καθήκοντά του οπουδήποτε, εκτός έδρας, όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο.
Τα κράτη μέλη που έχουν υπογράψει, επικυρώσει ή προσχωρήσει στην παραπάνω Σύμβαση έχουν την ελευθερία επιλογής ενός ή περισσοτέρων δικαστηρίων για την επίλυση αναφυομένων διαφορών σχετικά με την ερμηνεία ή την εφαρμογή της Σύμβασης. Έτσι, μπορούν να προσφύγουν στο Διεθνές Δικαστήριο για το Δίκαιο της Θάλασσας, στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, ή σε διαιτητικά δικαστήρια που προβλέπει η Σύμβαση.
Τι μπορούν να κάνουν οι πολίτες για να μην εκχωρηθεί εθνική κυριαρχία στην Τουρκία και να μην υπάρξει η «Συμφωνία των Πρεσπών»
Ο μοναδικός θεσμικός τρόπος που έχουν οι Έλληνες πολίτες, είναι η ομαδική αγωγή κατά όποιου συμμετέχει στις ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ διαδικασίες προσφυγής της Ελλάδας και της Τουρκίας στο πολιτικό δικαστήριο της Χάγης (έστω και για την υφαλοκρηπίδα ή τις θαλάσσιες ζώνες), όπως τονίζει σε όλους τους τόνους ο ελληνόφωνονας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η εθνική συμμορία εκ του αποτελέσματος.
Οι Έλληνες πολίτες, πρέπει και μπορούν μέσα από ομαδική αγωγή, να απαιτήσουν (εάν πραγματικά χρειαστεί η προσφυγή της Ελλάδας και της Τουρκίας), η προσφυγή να γίνει μόνο στο Δικαστήριο του Αμβούργου, καθώς το Δικαστήριο του Αμβούργου δεν είναι πολιτικό δικαστήριο και είναι αναγκασμένο να δικάσει με βάση το Διεθνές Δίκαιο και όχι με πολιτικά κριτήρια, όπως το πολιτικό Δικαστήριο της Χάγης…
Ποιο θα είναι το θετικό της ομαδικής αγωγής των Ελλήνων πολιτών κατά της προσφυγής στη Χάγη και της προσφυγής στο Δικαστήριο του Αμβούργου
Εάν η απόφαση της ομαδικής αγωγής κατά της προσφυγής του Δικαστηρίου της Χάγης (λόγω του αδέκαστου και των τεχνητών αποφάσεων εκ του αποτελέσματος των Ελλήνων δικαστικών λειτουργών!) δεν θα φέρει ότι ορίζει το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο των θαλασσών, η ομαδική αγωγή των Ελλήνων πολιτών, θα τελεσιδικήσει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και η απόφαση θα είναι σύννομη με το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο των θαλασσών, κάτι που ο Ερντογάν και η ελληνόφωνη – προδοτική εκ του αποτελέσματος κυβέρνηση Μητσοτάκη και οι συνεργοί τους, δεν θέλουν ούτε καν ως προοπτική να το σκέφτονται, πόσο μάλλον να δουν τους Έλληνες πολίτες να ενεργούν οργανωμένα και με απόλυτα θεσμικό τρόπο υπέρ της Ελλάδας, αλλά δεν θέλουν ακόμα περισσότερο να βρεθούν όλοι όσοι συμμετέχουν στη νέα εθνική ΠΡΟΔΟΣΙΑ με την επικείμενη «Συμφωνία των Πρεσπών» μέσω… Χάγης και να βρεθούν σε Ειδικά Δικαστήρια, με την κατηγορία της έσχατης προδοσίας…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΓΙΑΤΙ 6 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΑΝΤΙ 12;
Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 2010 ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
0 Σχόλια